sâmbătă, 5 mai 2012

Ceaiul de soc si sucul de grapefruit

                   Pe la sfarsitul lunii martie, va spuneam ca incep o cura de slabire. Atunci aveam 70 de kilograme. Acum am 67. Dar nu e de ajuns, eu nu vad o diferenta semnificativa.
                  Acum 2 zile, m-am intalnit cu o vecina, mama a unui baietel superb de 2 anisori si 3 luni, pe care nu o mai vazusem de asta toamna. Si uimire, era mult, mult mai slaba, adica vizibil schimbata. Nici inainte nu era grasa dar acum era slaba, ce sa zic, arata altfel. Bineinteles ca am intrebat-o cum a reusit si mi-a zis ca a fost la nutritionist care i-a dat niste sfaturi.
De mancat, mananca la fel, dar pana in ora 18. N-am intrat in multe detalii culinare pentru ca e evident ca nu te apuci de cura de slabire ca sa mananci dulciuri sau sa bei sucuri acidulate. Deci mananca orice, insa secretul este sucul de grapefruit in fiecare zi, cu tot cu pulpa si ceaiul de soc, plus ceva masaje si impachetari pentru intretinere. A slabit 8 kilograme. Pentru mine e de ajuns ca sa ma duc sa-mi cumpar ceai de soc si grapefruit. Acum, sincer, m-am interesat putin si am vazut ca ceaiul de soc da rezultate pozitive in 99% din cazuri. Cat despre grapefruit, daca atunci cand tatal meu a mancat zilnic si a slabit, nu am fost convinsa, acum sunt. Tata a fost diagnosticat acum ceva ani cu diabet de tip II si a intrat la regim. In fiecare zi insa, pe langa regimul alimentar, a mancat si cate 2 grapefruituri si a inceput sa slabeasca rapid. La vremea respectiva m-am gandit ca e de la stresul aflarii vestii ca are diabet si de la regim. Nu l-am crezut cand zicea ca de la fructul de grape i se trage. Acum il cred.
                Deci pe langa ceva sport si nemancatul dupa ora 18, adaug si ceaiul de soc si grapefruitul. Va tin la curent cu rezultatele.


Update: 8 mai 2012. Am baut ceai de soc...nu am vazut rezultate pentru ca au trecut doar 3 zile, deci e irelevant. Dar...a trebuit sa opresc consumul de ceai de soc pentru ca eu inca alaptez si socul este recomandat femeilor care nu au lapte suficient. Cum la mine nu e cazul, ci dimpotriva, nu pot sa mai beau ceai de soc pentru ca nu vreau sa hranesc toti bebelusii cartierului. Dar e bine de stiut, pentru femeile care nu au lapte suficient...ceaiul de soc este foarte bun.

Un comentariu:

  1. Bafta in continuare cu dieta.
    Eu nu sunt fana Soc, dar grapefruit consum oricand :) si in cazul meu, nu s-a prea vazut la cantar :))

    RăspundețiȘtergere