joi, 1 martie 2018

Schimbare mail de logare in blogger

Nu, nu e o limba straina....e doar titlul.
Pentru mine, laptopul nu e ceva ce deschid zilnic...poate la luna sau mai rar...asa ca nu m-am mirat prea tare cand intr-o zi cu soare si ger, ca cea de azi, am incercat sa-mi accesez mailul din Yahoo...mailul ala vechi de pe vremea cand eram fata mare si pe 1 martie era cald si bine, nu zapada si ger ca azi.
Deci incerc sa vad si eu ce am mai primit in ultimele luni sau ani :)) si soc...nu-l mai pot accesa. Nu am setat o adresa de mail alternativa si nici un numar de telefon de control si chiar daca parola o stiam, nu am mai avut voie sa intru. Mare paguba....dar ce ma fac? pe facebook ma loghez cu adresa de yahoo, la fel si aici pe blog. Daca le vine vreo idee astora de administreaza Facebook si Blogger si ma pun sa ma autentific pe mail???? Si asa am trecut la schimbat setarile conturilor.. La Facebook a fost usor sa schimb adresa de logare dar pentru blog e mai complicat.
Deci daca vreti sa va schimbati mailul cu care va autentificati pe Blog, iata ce aveti de facut:


-intrati normal in blog, ca de fiecare data.
-odata intrati, mergeti la Setari - De baza
-la De baza, mergeti putin mai jos pana la Autorizatii unde veti vedea adresa voastra de mail la Administrator. Sub aceasta sectiune aveti +Adaugati autori....de aici incepe distractia
-intrati la Adaugati autori si introduceti noua adresa de mail cu care vreti de acum inainte sa va logati la Blogger...acum sper ca aveti deja alta adresa creata, daca nu, creati una.
-dupa ce ati scris noua adresa de mail, apasati butonul Invitati Autori si verificati daca ati primit invitatia pe mail.
-dupa ce primiti mailul, adica instant, acceptati invitatia si dati refresh la blog.
-acum in dreptul adresei noi de mail din sectiunea Invitati autori, veti vedea scris Autor si Administrator....schimbati in Administrator
-acum puteti sa stergeti vechea adresa de mail, va garantez ca blogul va fi la fel, nu se schimba nimic, doar mailul de logare.

Si asa m-am linistit eu ca am anulat vechea adresa de mail pentru care nu imi luasem nicio masura de protectie a contului. Si ca tot a venit vorba, sa nu faceti ca mine...daca nu aveti un numar de telefon sau un alt mail de siguranta, pa pa Yahoo mail.

Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu