joi, 22 martie 2012

Cura de slabire nu, dar....

Am nascut, de 2 ori. Punct.
Asa cum am mai zis, in sarcina cu Ana am luat 14 kg si cu Rares 18 kg. Deci nu pot sa ma laud si sa zic vai, da' eu mi-am revenit imediat dupa sarcina, am un metabolism de vis, mananc orice si sunt silfida. Daca faceti parte din categoria mai sus mentionata, va urasc. Punct.
Pentru ca sarcinile mele au fost apropiate, si pentru ca am alaptat si alaptez in continuare, cura de slabire a iesit din discutie. Si totusi ceva trebuie facut, pentru ca asa, fara efort nu cred ca o sa ma micsorez.
Deci cura de slabire nu pot sa tin, cu toate ca disociata mi se potriveste cel mai bine, asa ca mi-a ramas sportul. Abdomenele in principal, pentru ca intotdeauna am fost de parere ca o femeie poate avea fundul mare sau mic, sau oricum, dar burta nu trebuie sa existe. Iubesc rochiile. Asa ca am luat o decizie, pentru ca din fericire sunt omul abdomenelor, m-am apucat de treaba. Mi-am achizitionat si un aparat care sa ma ajute sa am o pozitie corecta a corpului si care sa-mi permita foarte multe genuri de exercitii, asa ca pornesc.
Nu-mi plac oamenii care au prea multe lipsuri, dar de mine o sa-mi placa muuult cand o sa am lipsa macar 5 kg in prima faza. Sper sa nu ma fac de ras, si sper sa am ambitie sa ma tin de treaba si sa dau jos tot ce mi-a ramas dupa cele 2 sarcini.
De ce v-am zis toate astea? Ca sa nu mai pot renunta.

3 comentarii:

  1. Multa bafta!
    Si eu ar trebui sa ma apuc de ceva sport sa dau excesul jos, gradinaritul nu e de ajuns...
    Cum zic, gata, de azi tin regim, vine fimiu' sau sotu' si cer ori ceva dulce, ori vreun aluat si s-a dus naibii totul, caci sunt pofticioasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai de aia nu pot nici eu sa tin cat de cat un regim...fara dulciuri, paste sau alte ciudatenii....asa ca macar de sport poate imi fac timp...offf..si tocmai pusesem ochii poe o reteta de choix a la creme

    RăspundețiȘtergere