joi, 28 martie 2013

A trecut ?!

Uraaaa...am vazut ceva soare...(ca sa stiu despre ce vorbesc peste ceva timp: in ultimele zile a nins si a fost frig)
Florile au rezistat, azi le-am scos capacele de criza si sunt ok, chiar au evoluat...le-a placut la caldurica.
Astept caldura si primavara...si sa treaca raceala copiilor, ca a fost iarna afara, a fost si la noi in casa, cu febra 40. Si ca tot am amintit, am tot citit pe net niste postari ale unor mame care cred ca au habar de toate si de tot si care spuneau ca febra e prietenul copiilor nostri...la febra 40 la copii, tuse, muci si stare generala clar alterata, ce tratament "minune" recomandati, ca sa ma luminez si eu si sa fiu "inteleapta" alta data? (scuze, dar ma abtin de mult si n-am mai rezistat, asta e)

4 comentarii:

  1. La febra 40, eu recomand telefon doctorului.
    Mie mi s-a recomandat ( nu-l pot califica "minune") sa-l bag in apa, sau sa-i pun comprese, antitermice, lichide si eventual antibiotic, daca este cazu'

    RăspundețiȘtergere
  2. Eheee, pe astea le stiu de mult, le-am facut si acum fix pe toate, plus analize, vizitat si un pediatru, pe langa medicul de familie, la fi'mea a functionat. Fi'miu e mai cu mot si la el rezista febra. Are o infectie virala care nu reactioneaza la antibiotic pt ca nu are de ce...oricum, cred ca ai sesizat ironia in ceea ce scriam despre "inteleptii doctori de pe internet" care au ceva impotriva medicamentelor.
    Te pup si ...hai cu primavara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Atat de multi "intelepti doctori" sunt pe internet incat ma ingrozesc cateodata:-) O ss treaca ca e primavara din nou:-)
    Sanatate la cei mici si cei mari putere multa sa le poarte de grija:-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Brandusa, sper ca o data cu soarele trece si febra lui Rares, ca deja incep sa cedez nervos la fiecare 39...

    RăspundețiȘtergere