vineri, 23 noiembrie 2012

Black Friday

Uite cum toata lumea a asteptat aceasta zi...23 noiembrie. Cica azi poti sa-ti cumperi tot ce ai visat si nu-ti permiteai. Hai sa va spun cum stau lucrurile azi, ora 6:48...da, m-am trezit devreme, la 5, nu ca sa intru repede sa cumpar pana cad lata, ci pentru ca printul Rares nu a mai avut somn.
Deci sa vedem cum stam:
E-magul imi da sa beau cafea, pana se trezesc toti doritorii...eu ii stiu pe unii care se trezesc pe la ora 14, sper sa nu dureze atat.
Altexul, la fel, nu se stie, poate azi se deschide.
Domo a inceput de ieri reducerile, dar sub forma de voucher...azi avem si reduceri direct in procente.
Flanco imi da sa citesc un pliant cu reduceri, si zice ca ma asteapta direct in magazin. Reducerile ar trebui sa fie semnificative fata de ceilalti, ca sa ma faca sa ma ridic din fotoliu si sa ard benzina pana la ei. Ma indoiesc totusi ca e asa.

Si pentru ca sunt femeie, pe site-urile de moda, puteti gasi foarte putine produse reduse...deci la online-ul de moda, slabut. Oricum, niste chiloti draguti gasiti la Botezatu, rochii cat de cat la Ama Fashion si Zega. Si la Star Shiners am gasit ceva interesant, cu toate ca pagina lor arata foarte pitiponcesc. Eu mi-as fi dorit reduceri de la altii...poate la anul. Daca stiti ce cautati, poate aveti o sansa. Eu m-am uitat doar la rochii si la firmele tangibile, nu la cele in care ni se prezinta rochii din material de batista la 400 de lei sau mai mult.
Astept acum sa se dea drumul la cumparaturi pentru ca stiu cateva produse si preturi afisate zilele trecute si vreau sa vad cat de mult ne pacalesc si anul asta.
Mai tarziu o sa fac o comparatie si o sa va zic si de unde mi-as cumpara eu anumite produse.

Ora 7:20...astept sa se incarce pagina Altex de cateva minute fara speranta...
E-magul ma ameninta ca mai e putin...probabil ca si pagina lor se va bloca imediat cum ii vor da drumul.

Ora 8:30...e-mag a mers, acum s-a blocat. Am intrat si am vazut ce oferte au, slabut, au cateva produse. Adica eu credeam in naivitatea mea ca voi intra pe site normal, ca in zilele trecute, si voi alege exact ce ma intereseaza. Am dat insa de o lista mica de produse la reducere, adica cele care ii intereseaza pe ei sa le vanda.
Altexul tot nu merge...cel putin nu la mine :))
Exceptandu-le pe cele doua, restul merg de asta-noapte...pentru ca nu au un lipici la cumparatori la fel de mare.

E ora 14. Am reusit sa intru in Altex pe site...putin de tot, vreo 3 minute. Cat sa-mi dau seama ca "uite promotia, nu e promotia".  Putine produse reduse, adica 2% cred. Deci tzeapa...S-a blocat iar, asa ca nici daca as vrea, nu as putea finaliza o comanda.
La E-mag a fost activitate, produsele, alea de au ales ei sa le vanda, s-au vandut cam 90%. Deci romanul are bani, sau a strans din "biiiiippp" tot anul pentru aceasta zi binecuvantata. Am cautat totusi un epilator la ei, si ce sa vezi? reducere 20% , dar tot e mai mult decat pretul normal existent pe alte site-uri.
Am vizitat si Domo...sectiunea Dvd-uri cu desene pentru copii...toate reducerile sunt sub forma de voucher...deci, nu merci.

Restul zilei...tacere. Nimic nou. 


7 comentarii:

  1. In Carrefour am fost aseara si am vazut marea reducere.
    Exemplu: un calorifer electric era 334 ron, mare reducere, mare avantaj.
    Acum o luna noi l-am luat cu 299...eee, nu ti se pare super redus?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai si Altex a facut asa anul asta...a marit pretul ieri ca sa bage azi reduceri...si totusi lumea sta la coada buluc...cred ca ramasitele comunismului sau dorul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma las, ma duc si astazi in recunoastere, sa vad cat pot fi de perfizi comerciantii lu' peste prajit

      Ștergere