duminică, 1 noiembrie 2015

Zile negre

Nu am cuvinte pentru ce s-a intamplat vineri noapte in clubul din Bucuresti, nu pot sa spun nimic care sa aline pe cineva, doar Dumnezeu sa-i odihneasca, condoleante si putere familiilor celor plecati si din nou putere pentru cei internati care se lupta pentru fiecare minut de viata.
Este o tragedie care nu trebuia sa se intample, este imaginea acestei societati degradate de spagi, nepotisme si indiferenta. Stim cu totii asta, asa traim de 25 de ani sau mai corect spus, asa supravietuim.
As vrea sa nu aud pe nimeni spunand ca acolo erau niste satanisti la un concert rock, sa nu aud ca se distrau de Halloween care este o sarbatoare catolica importata, ca nu aveau ce sa caute acolo copii. Nu fiti ipocriti, nu va treziti acum cu totii sa criticati niste oameni atat de greu incercati. Erau niste tineri care asculau o muzica, scuzati-i ca nu ascultau manele sau nu admirau domnisoare care canta cu bucile pe afara, iertati-i ca sustineau o formatie la o lansare de album, formatie pe care n-am vazut-o la maruta sau gherghe (majusculele nu le consider necesare), cu toate ca puteau sa aiba un locusor acolo poate dupa Guta si nevestele lui, sau inainte, nu conteaza.
Nu criticati tardiv sarbatoarea clar pagana Halloween, pentru ca majoritatea ati cumparat cate o masca sau un obiect specific sarbatorii pentru copiii vostri la scoala, sau i-ati ajutat sa-si aleaga tinute specifice sau v-ati facut o poza macar in stil Halloween...oricum concertul nu avea legatura cu aceasta sarbatoare.
Nu comentati si nu criticati parintii care si-au lasat copiii minori la un astfel de concert. Unii erau acolo chiar cu parintii, altii cu frati mai mari. dar sa va intreb ceva: cati dintre voi v-ati luat pana acum copiii la concerte? va spun eu, destui, pentru ca v-am vazut personal la concerte cu zeci de mii de spectatori.
Haideti sa nu criticam doar ca sa ne dam destepti, nu incercati sa pareti detinatorii adevarului, nu vorbiti de rau niste oameni nenorociti intr-o clipa nefericita, nu spuneti nimic daca nu aveti de spus un cuvant de alinare. E plina lumea de rautati, nu avem nevoie de mai mult.
Mai bine bucurati-va ca sunteti teferi, fiti mai ingaduitori, pretuiti lucrurile simple din viata voastra si ajutati cum puteti, chiar si cu un gand bun catre cei in stare grava. Ca de energii si ganduri negative ne-am saturat.

Dumnezeu sa va odihneasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu