luni, 23 septembrie 2013

M-am intors

Poate ca a fost bine ca nu am avut laptop...s-au intamplat si se intampla in continuare niste mizerii greu de comentat.
A trebuit sa moara un copil mancat de caini, ca sa se trezeasca asa-zisii "iubitori de animale" si sa ii adopte cu istericale, plansete si multa morala de oameni milosi. Niste ipocriti. Majoritatea n-au avut niciodata un animal in curte, dar au hranit zeci in fata casei, ca doar nu sunt prosti sa-si asume responsabilitati. Pana acum unde ati fost? daca sunteti asa de milosi, pana acum ati fost cumva criogenati si vi s-a dat drumul acum din congelator? Unde a fost iubirea voastra pentru animale? Sau v-ati descoperit subit aceasta mila crestineasca? Mi-e sila de voi.
Au aparut si niste asa-zise vedete sa pupe cainii in bot si sa le ia partea, niste mosi libidinosi si niste babe neregulate care sa tina lectii despre moralitate, iubire, mila, responsabilitate, religie.
Am vazut o idioata care plangea in fata Parlamentului si care vroia cainii in continuare pe strada, zicand ca ea are acasa 20 de caini....cati sa mai ia acasa ca sa ne potolim noi? As intreba-o pe aceasta fata-mare trecuta de 40, cati oameni trebuie sa mai moara ca sa se trezeasca ea din adormire si istericale?

Spuneau acesti iubitori de animale salbatice ca nu e normal sa fie omorate jivinele fara anestezie....ma scuzati va rog, Ionut a avut parte cumva de anestezie? sau ceilalti oameni morti (pt ca au fost multi), sau cei muscati, mutilati fizic si psihic, au avut parte de mila voastra? Nu, bineinteles ca nu. In Romania orice ai face, victima e vinovata....mi s-a demonstrat de prea multe ori ca sa mai fiu naiva si sa cred ca se va schimba ceva. De asta nu ma mira ca exista idioti gatiti si sulemeniti care apar la tv si plang cu lacrimi de crocodil animalele salbatice, fara a-si intoarce macar o data privirea spre familia indoliata si distrusa pentru totdeauna.
Am citit pareri chiar ale cunostintelor noastre care o blamau pe bunica. Nu sunt naiva si imi dau seama ca are partea ei de vina. Dar asta nu schimba problema. Puteai fi tu in locul copilului...putea fi un copil de 12 ani, cineva de 20 sau 40. Conteaza?  Multi comentatori habar n-au ce inseamna sa ai un copil, multi sunt plini de ei si au impresia ca nu vor gresi niciodata....visati, poate copiii vostri vor avea totusi mai mult noroc!

V-as intreba totusi ceva, pe cei care vreti cainii tot pe strada si care le plangeti de mila si nu puteti concepe sa fie omorati pentru linistea majoritatii: va stau bine in picioare pantofii de piele? gentile de piele, gecile de piele, carnita din farfurie, rujul de pe buze, tapiteria masinii etc., nu va deranjeaza cu nimic? Daca nu, atunci mergeti cu viteza luminii la dracu si lasati-ne pe noi sa ne aparam viata, copiii, sanatatea, linistea, ca de ipocriti avizi dupa publicitate sau de oameni simpli deghizati in sfinti, suntem satui. Si cand spun simpli, ma refer la acea simplitate care atrage dupa sine cu usurinta denumirea de idiot.

Si ca mama pot sa spun atat: daca un caine mi-ar musca sau doar mi-ar speria copiii, as pune in practica fara ezitare si asupra animalului dar si asupra protectorilor sai, vorba sfanta: ochi pt ochi si dinte pt dinte.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu