duminică, 1 noiembrie 2015

Zile negre

Nu am cuvinte pentru ce s-a intamplat vineri noapte in clubul din Bucuresti, nu pot sa spun nimic care sa aline pe cineva, doar Dumnezeu sa-i odihneasca, condoleante si putere familiilor celor plecati si din nou putere pentru cei internati care se lupta pentru fiecare minut de viata.
Este o tragedie care nu trebuia sa se intample, este imaginea acestei societati degradate de spagi, nepotisme si indiferenta. Stim cu totii asta, asa traim de 25 de ani sau mai corect spus, asa supravietuim.
As vrea sa nu aud pe nimeni spunand ca acolo erau niste satanisti la un concert rock, sa nu aud ca se distrau de Halloween care este o sarbatoare catolica importata, ca nu aveau ce sa caute acolo copii. Nu fiti ipocriti, nu va treziti acum cu totii sa criticati niste oameni atat de greu incercati. Erau niste tineri care asculau o muzica, scuzati-i ca nu ascultau manele sau nu admirau domnisoare care canta cu bucile pe afara, iertati-i ca sustineau o formatie la o lansare de album, formatie pe care n-am vazut-o la maruta sau gherghe (majusculele nu le consider necesare), cu toate ca puteau sa aiba un locusor acolo poate dupa Guta si nevestele lui, sau inainte, nu conteaza.