miercuri, 25 septembrie 2013

Operatie polipi si amigdale la copii

Se zice ca e bine sa lasi copilul in pace, sa nu-l operezi daca sufera de amigdalita sau polipi pentru ca se va reface singur sau si mai bine, il vindeci prin metode naturiste. Nu contest aceste lucruri. Sunt sigura ca multi s-au vindecat fara interventie chirurgicala si ca acum sunt sanatosi.
Eu sunt exemplul clar ca am reusit sa trec de aceasta afectiune care mi-a umbrit copilaria. Cat timp am fost copil, periodic mi se umflau amigdalele si ma durea ingrozitor gatul. Faceam febra, starea mea era clar deteriorata si nu ma prea puteam juca. Mama ma doftoricea sa zicem naturist: imi punea cartofi rasi cu otet la gat si imi punea o caciula gen scafandru pe cap. Ma ajuta asta? Nu prea. Toata copilaria am suferit si mereu mama ma lua in brate si ma alinta "bolnavioara lu' mama"...
Cand am crescut si am ajuns la scoala, nu mi-a trecut...pana intr-o zi. La un moment dat, fiind deja maricica, era neplacut sa stau acasa in loc sa merg la scoala, asa ca mama a apelat la o metoda contestata acum, dar eficienta atunci. In plina durere si cu amigdalele inflamate, m-a pus sa fac gargara cu gaz. Mai mult am inghitit decat am scuipat, dar minune....nu am mai stiut din acea zi ce inseamna durerea de gat.
Am sperat ca puii mei nu vor avea aceasta problema....si totusi.

marți, 24 septembrie 2013

Ziua de curatenie 2013

Ca in fiecare an, sustinem eforturile celor din echipa Let's Do It, si va anuntam ca pe 28 septembrie avem zi de curatenie.
Pentru cei interesati, accesati acest link  http://www.letsdoitromania.ro/ghid-2013, veti gasi aici tot ceea ce va intereseaza.
Daca totusi nu aveti cum sa va inscrieti ca voluntar din diferite motive, n-ar fi rau sa va faceti putin timp pentru o curatenie prin apropierea locuintei voastre...cu siguranta veti avea ceva treaba.
Mult succes echipei LDI, voluntarilor si tuturor oamenilor responsabili care stiu sa stranga o hartie de pe jos, chiar daca nu ei au aruncat-o acolo.



luni, 23 septembrie 2013

M-am intors

Poate ca a fost bine ca nu am avut laptop...s-au intamplat si se intampla in continuare niste mizerii greu de comentat.
A trebuit sa moara un copil mancat de caini, ca sa se trezeasca asa-zisii "iubitori de animale" si sa ii adopte cu istericale, plansete si multa morala de oameni milosi. Niste ipocriti. Majoritatea n-au avut niciodata un animal in curte, dar au hranit zeci in fata casei, ca doar nu sunt prosti sa-si asume responsabilitati. Pana acum unde ati fost? daca sunteti asa de milosi, pana acum ati fost cumva criogenati si vi s-a dat drumul acum din congelator? Unde a fost iubirea voastra pentru animale? Sau v-ati descoperit subit aceasta mila crestineasca? Mi-e sila de voi.
Au aparut si niste asa-zise vedete sa pupe cainii in bot si sa le ia partea, niste mosi libidinosi si niste babe neregulate care sa tina lectii despre moralitate, iubire, mila, responsabilitate, religie.
Am vazut o idioata care plangea in fata Parlamentului si care vroia cainii in continuare pe strada, zicand ca ea are acasa 20 de caini....cati sa mai ia acasa ca sa ne potolim noi? As intreba-o pe aceasta fata-mare trecuta de 40, cati oameni trebuie sa mai moara ca sa se trezeasca ea din adormire si istericale?